بسمه تعالی

دانشگاه با پرورش نیروهای شایسته و فرهیخته از نظر اخلاقی و شخصیتی، انسان‌های خلاق و پژوهشگر از نظر علمی و تربیت نیروهای متخصص و ماهر برای مشاغل مختلف اجتماع، نقش اصلی و بی بدیلی را در رشد و توسعه جامعه برعهده دارد. بدون تردید مهم ترین عامل برای رسیدن به سربلندی در عرصه های علمی تلاش مضاعف در جهت دست یافتن به دانش های نوین و گسترش مرزهای دانش است. امیدواریم با تلاش جمعی؛ فضایی سرشار از نشاط علمی برای دانشجویان مستعد و علاقمند فراهم ساخته و با یک برنامه هدفمند، محیط مطلوب علمی را ایجاد کنیم که حاصل آن توسعه علم و فن آوری، انجام خدمت صادقانه به جامعه و تربیت انسان های متخصص و اندیشمند باشد.

همچنین امیدواریم  با اتکا به درگاه خداوند متعال , در ظل توجهات حضرت ولی عصر روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداه همه ما اعم از دانشجو، استاد و کارمندان دانشگاه بتوانیم با تکیه بر خودباوری و اعتماد به نفس و بهره گیری از امكانات و پتانسیل های موجود و در سایه ی تلاش برای توسعه امكانات و ظرفیت ها، گام های ارزشمند و ماندگاری را در راستای پیشرفت و اعتلای میهن عزیزمان و سربلندی اسلام و مسلمین برداریم.

علی مقیمی نیا