دانشگاه گسترش انفورماتیک ایران

: تذکر مهم: ظرفیت های مشخص شده برای کلاس های درسی ثابت بوده و افزایش نخواهد یافت. بنابراین اولویت انتخاب گروه های درسی با دانشجویانی است که در ساعات اولیه زمان مقرر (زودتر از سایرین)، اقدام به انتخاب واحد نمایند.

دانشگاه گسترش انفورماتیک ایران

6-:عناوین دروس خود را بررسی و با کلیک بر روی "نهایی کردن" مبلغ مشخص شده در قسمت مبلغ قابل پرداخت را پرداخت تا دروس ثبت نهایی گردند.

: پس از پرداخت اینترنتی باید وضعیت دروس به حالت ثبت نهایی (تیک سبز) تبدیل گردد.

: در اینصورت انتخاب واحد شما تکمیل گردیده است.

:white_check_mark:آغاز فرایند پذیرش دانشجودر مقطع کاردانی(بدون کنکور) ترم بهمن 97

:no_entry:بدینوسیله به اطلاعیه کلیه متقاضیان ثبت نام دوره کاردانی علمی- کاربردی می رساند که ثبت نام دوره مذکوردر مرکز علمی -کاربردی گسترش انفورماتیک ایران از تاریخ 97/11/01 لغایت 97/11/13 روزهای شنبه تا چهارشنبه (از ساعت 8:30 الی15:30) به آدرس خ انقلاب- حدفاصل حافظ و استاد نجات الهی- پلاک 860 به صورت حضوری انجام می پذیرد .(لطفا به دوستان خود اطلاع رسانی نمایید.)

:white_check_mark:رشته های کاردانی مرکز ::point_down::skin-tone-2:

1. کاردانی حرفه ای امور بانکی

2.کاردانی فنی اینترنت و شبکه های گسترده