اطلاعیه

قابل توجه دانشجویان مرکز آن دسته از دانشجویانی که موفق به انتخاب واحد در بازه زمانی مقررتقویم آموزشی دانشگاه نشده اند می توانندطبق مقطع و زمان تعیین شده از تاریخ ۲۶ شهریور لغایت ۲۹ شهریور جهت انتخاب واحدحضوری به واحد آموزش مراجعه نمایند.

کاردانی و کارشناسی ورودی( مهر ۹۴ و ماقبل) ۲۶ شهریور کاردانی و کارشناسی ورودی (بهمن ۹۴ ) ۲۷ شهریور کاردانی و کارشناسی( مهر۹۵) ۲۸ شهریور کاردانی و کارشناسی( بهمن ۹۵ ) ۲۹ شهریور

به اطلاع کلیه دانشجویان میرساند پس از انتخاب واحد در سامانه جدید (جامع آموزش سما ) و  پس از واریز مبلغ 15% حق ستاد از طریق درگاه اینترنتی سامانه ، برگه انتخاب واحد را پرینت گرفته و جهت پرداخت مبلغ 85% به امور مالی مرکز مراجعه نمایید.

خاطر نشان می سازد بعلت اینکه سامانه جدید کارشناس مالی مرکز هنوز راه اندازی نشده است لذا بهمراه داشتن برگه انتخاب واحد در زمان پرداخت الزامی می باشد.

قابل توجه دانشجویان

به اطلاع کلیه دانشجویان میرساند درصورتیکه بعد از انتخاب واحد موفق به پرداخت شهریه 15 % نشده اید  بعلت بروز اشکال در سامانه جدید آموزشی از طرف دانشگاه جامع می باشد .

زیر مجموعه ها