اطلاعیه

بدینوسیله به اطلاع آن دسته از دانشجویانی که اعتبار کارت دانشجویی آنها منقضی شده است ، می رساند جهت تمدید اعتبار به امور مالی مرکز مراجعه نمایند .

تمدید اعتبار منوط به تسویه حساب مالی می باشد.

اطلاعیه آزمون انقلاب اسلامی خانم رضایی

به اطلاع می رساند روز سه شنبه مورخ 97/01/20 در ساعت تشکیل کلاس آزمون درس انقلاب اسلامی استاد نیکو رضایی برگزار می گردد.

منبع : فصل اول و دوم کتاب انقلاب اسلامی زمینه ها و پیامدها و دستاوردها نوشته دکتر منوچهر محمدی

طلاعیه ثبت نام - ویژه دانشجویان ورودی بهمن97 (جدید الورود) - مقطع کارشناسی

ضمن تبریک قبولی در مرکز علمی کاربردی گسترش انفورماتیک ایران پذیرفته‌شدگان می‌بایست از روز یکشنبه 26اسفند لغایت سه شنبه28 اسفند جهت ثبت‌نام به نشانی www.edu.uast.ac.ir مراجعه و از قسمت "ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان کارشناسی بهمن97" ابتدا نسبت به ثبت‌نام اینترنتی خود اقدام نموده و ازروز شنبه 98/01/17 تا روز چهارشنبه98/01/21 (ساعات کاری 8 الی 12 یا 13/30 الی15) جهت تكميل مراحل ثبت‌نام و انتخاب واحد درسی با در دست داشتن مدارک زیر به صورت حضوري به این مرکز به آدرس (خیابان انقلاب - حدفاصل حافظ واستادنجات الهی- پلاک 860) مراجعه نمایند.

(مدارک بارگذاری شده در سامانه بمنظور شفافیت و امکان تطبیق، حتما اسکن گردد، بنابراین از عکس گرفتن توسط دوربین، تلفن همراه و ... جدا خودداری نمایید)

الف/ نحوه ثبت نام اینترنتی: (از یکشنبه 26اسفندلغایت سه شنبه28اسفند)

:جهت ورود به سامانه www.edu.uast.ac.ir می‌بایست پس از ورود به صفحه "ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان کارشناسی بهمن 97" با وارد نمودن نام کاربری (کدملی) و رمز عبور (شماره شناسنامه) وارد سامانه شويد.

تذکر: پذیرفته‌شدگان پس از ورود به سامانه، می‌توانند نام و نام خانوادگی خود را در سمت چپ بالای صفحه مشاهده نموده و نسبت به انجام عملیات مورد نظر اقدام نمایند.

در ادامه با کلیک بر روی گزینه های تكمیل اطلاعات فردي، آپلود عكس (عکس پرسنلی 3×4 زمینه سفید، تمام رخ)، کپي کارت ملي (پشت و رو)، کپي تمامي صفحات شناسنامه، کارت پایان خدمت یا معافیت یا مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص نماید(پشت و رو)، گواهي نامه موقت یا دانشنامه، کاربرگ 101 (ویژه شاغلین)، کاربرگ 103 (برای دانشجویانیکه گواهی پایان تحصیلات آنان آماده نگردیده است)، کاربرگ 218 (ضوابط آموزشی) و کاربرگ 104 (تعهد برای دانشجویان دارای مغایرت) نسبت به بارگزاری، تکمیل و تایید اطلاعات اقدام نمایند.

:ب / شرح ثبت نام حضوری: (از شنبه 17 فروردین لغایت21فروردین )

تذکر: پذیرفته شدگان میبایست قبل از مراجعه به این مرکز کلیه امور مربوط به ثبت نام اینترنتی از قبیل تكمیل اطلاعات فردي، بارگزاري عكس و فرم هاي مربوط را انجام دهند.

مدارك لازم جهت ثبت‌نام:

تذکر 1: تمام کپی ها خوانا و روی برگ A4 یکرو تهیه گردد.

:تذکر 2: با توجه به اینکه اصل گواهی موقت/دانشنامه دانشجویان تا پایان تحصیلات در اختیار دانشگاه قرار خواهد گرفت لذا تهیه تصویر آن جهت استفاده های شخصی ضروری است.

شش قطعه عكس همانند پرسنلی زمینه سفید تمام رخ 4×3 تهيه شده در سال جاري.

- اصل و تصویر کلیه صفحات شناسنامه.

اصل و تصویر كارت ملي.

اصل و 2 نسخه تصویر مدرک فوق دیپلم و یا کاردانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی و یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا مدرک کاردانی پیوسته آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش.

:تذکر: فارغ التحصیلانی که تاكنون گواهينامه پايان تحصيلات براي آنان صادر نشده است لازم است اصل کاربرگ شماره 103 (فرم تاييديه معدل) را ارائه نمایند.

اصل کاربرگ شماره 101 (گواهي اشتغال) به كار با امضا و مهر بالاترين مقام مسئول، آخرين فيش حقوقي و آخرين حكم كارگزيني يا قرارداد معتبر انجام كار (براي پذيرفته‌شدگان سهمیه شاغل).

- اصل و تصویر مدركي كه وضعيت نظام وظيفه داوطلبان را با توجه به بند 3-2 مقررات وظيفه عمومي مندرج در صفحه 4 دفترچه راهنماي پذيرش مذكور مشخص نمايد (براي برادران)

زیر مجموعه ها