اطلاعیه انتخاب واحد و برنامه های درسی - تابستان 98(کلیه ورودی ها)

مطالعه دقیق و کامل این اطلاعیه قبل از اقدام به انتخاب واحد ضروری است و عواقب ناشی از عدم رعایت برخی نکات به عهده شخص دانشجو خواهد بود .

1) بر اساس بخشنامه دانشگاه جامع علمی کاربردی، انتخاب واحد دانشجویان صرفا در بازه زمانی مقرر  (15 لغایت 20 تیر ماه) ((تاریخ انتخاب واحد بصورت تفکیک شده بر اساس مقاطع و نیمسال های ورود متعاقبا اعلام خواهد شد)) بصورت اینترنتی از طریق سامانه هم آوا به آدرس  edu.uast.ac.ir))  انجام می پذیرد.

2) دانشجویان طبق مقررات میتوانند حداکثر6 واحد درسی را اخذ نمایند، بنابراین پیشنهاد می­گردد دانشجویان مشروط از فرصت تابستان برای جبران کسری واحدهای درسی خود استفاده نمایند، بدیهی است سایر دانشجویان نیز میتوانند برای تعدیل حجم دروس در تابستان انتخاب واحد نمایند. قابل ذکر است با عنایت به ظرفیت کلاس­ها، اولویت با دانشجویانی است که در بازه زمانی تعیین شده قبل از سایرین انتخاب واحد نمایند.

تذکرات مهم:

الف- طبق مقررات با توجه به اینکه دانشجویان محترم نمی توانند در صورت اخذ کارورزی، در ترم های مهر و بهمن بیش از 14 واحد درسی اخذ نمایند (در صورت کسب معدل بالای 17 در ترم قبل، مجموع واحد مجاز با کارورزی 18 واحد خواهد بود)، لذا لازم است به منظور امکان فارغ التحصیلی در زمان مقرر و عدم افزایش سنوات تحصیلی، درتابستان نسبت به اخذ درس کارورزی طبق برنامه پیشنهادی اقدام نمایند.

ب- درس کارورزی1 در ترم مهر 98 فقط برای دانشجویانی ارائه می گردد که حداکثر واحد باقیمانده آنان 36 واحد درسی یا کمتر است و معدل نیمسال 972 (بهمن 97 تا تیر 98) آنان بالای 17 می باشد. (بنابراین تاکید می شود سایر دانشجویان حتما در تابستان درس کارورزی۱ را اخذ نمایند)

ج- اخذ دروس کارورزی1 و 2 بصورت همزمان ممنوع است.

د- طبق مقررات رعایت حداکثر سقف 6 واحد درسی در تابستان الزامی است. لازم بذکر است دانشجویانیکه حداکثر با    8 واحد درسی در پایان ترم تابستان فارغ التحصیل خواهند شد می توانند نسبت به اخذ دروس خود تا سقف 8 واحد با هماهنگی آموزش اقدام نمایند.

ه- مجددا تاکید می گردد، با توجه به اینکه عدم اخذ ترم تابستان (به ویژه درس کارورزی) موجب عدم فارغ التحصیلی دانشجو در زمان مقرر می گردد، لذا اخذ ترم تابستان ضروری بوده و مسولیت ناشی از عدم اخذ واحد در تابستان و مشکلات مربوط به عهده شخص دانشجو خواهد بود.

3) نحوه انجام دروس کارورزی1 و 2 در سایت و کانال های ،اطلاع رسانی دانشگاه بعد از انتخاب واحد طی اطلاعیه ای قابل مشاهده خواهد بود.

4)با توجه به بخشنامه دانشگاه جامع، پرداخت شهریه در بازه زمانی مقرر الزامی است. بنابراین لازم است طبق مقررات پرداخت مبلغ 15 و 85 درصد حق نظارت و حق مرکز به صورت آنلاین در سامانه هم آوا بلافاصله بعد از اتمام انتخاب واحددر روزهای ثبت نام انجام پذیرد.

5) شروع کلاس های تابستان 22 تیر، پایان کلاس ها 31 مرداد و امتحانات در بازه زمانی 2 الی 9 شهریور ماه برگزار خواهد شد.