اطلاعیه انتخاب واحد و برنامه های درسی مهر97 / کد ترم: 971

مطالعه دقیق و کامل این اطلاعیه قبل از اقدام به انتخاب واحد ضروری است و عواقب ناشی از عدم رعایت برخی نکات به عهده شخص دانشجو خواهد بود.

1- بر اساس بخشنامه دانشگاه جامع علمی کاربردی و زمانبندی تعیین شده، انتخاب واحد دانشجویان صرفا در بازه زمانی مقرر توسط دانشجو بشرح ذیل بصورت اینترنتی (از طریق سامانه دانشگاه (هم آوا) به آدرس edu.uast.ac.ir) انجام می پذیرد.

تذکر1: بر اساس تاکید سازمان مرکزی، انجام انتخاب واحد توسط شخص دانشجو در سامانه هم آوا الزامی بوده و انتخاب واحد توسط مراکز آموزشی به جای دانشجویان، به هیچ وجه مقدور نمی باشد.

تذکر2: اولویت انتخاب گروه های درسی ارائه شده با دانشجویانی است که در ساعات اولیه زمان مقرر، ثبت نام نمایند.

زمانبندی انتخاب واحد:

دانشجویان ورودی بهمن 94 و قبل از آن:

انتخاب واحد: 17 شهریور

حذف و اضافه: 14 مهر

دانشجویان ورودی مهر 95:

انتخاب واحد: 18 الی 20 شهریور

حذف و اضافه: 15 مهر

دانشجویان ورودی بهمن 95:

انتخاب واحد: 21 و 22 شهریور

حذف و اضافه: 16 مهر

دانشجویان ورودی مهر 96:

انتخاب واحد: 23 الی 25 شهریور

حذف و اضافه: 17 مهر

دانشجویان ورودی بهمن 96:

انتخاب واحد: 26 و 27 شهریور

حذف و اضافه: 18 مهر

ضمنا بمنظور تسهیل انتخاب واحد درسی، مراحل ثبت نام اینترنتی قبل از آغاز ثبت نام از طریق کانال های مرکز اطلاع رسانی خواهد شد.

1- مطالعه برخی مقررات آموزشی قابل دریافت از طریق کانال مرکز (در اطلاعیه بعدی ارسال می گردد) قبل از انتخاب واحد برای دانشجویان الزامی است.

تذکر مهم: دانشجویان یک ترم مشروط لازم است حداقل 12 و حداکثر 14 واحد از دروس اصلی و تخصصی ارائه شده در برنامه های درسی را اخذ و دروس عمومی و مهارت های مشترک را در ترم های آتی بگذرانند.

2- دانشجویان مقطع کارشناسی که در مقطع کاردانی درس جمعیت و تنظیم خانواده (دانش خانواده) را نگذرانده اند لازم است در مقطع کارشناسی درس دانش خانواده به ارزش 2 واحد درسی را اخذ نمایند.

3- با توجه به مشکلات و محدودیت های دروس معرفی به استاد پیشنهاد می گردد تمامی دروس در طول تحصیل اخذ و گذرانده شود.

4- با توجه به تغییر سامانه آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی به هم آوا، پرداخت مبلغ 15 درصد (دولتی) بلافاصله پس از انتخاب واحد الزامی و پرداخت 85 درصد شهریه تا پایان زمان انتخاب واحدضروری است.

5- هماهنگی های لازم در خصوص نحوه ارائه کلاس های کاربینی، تربیت بدنی و ورزش1 در ابتدای نیمسال آتی به عمل خواهد آمد و از طریق کانال ها و سایت مرکز اطلاع رسانی خواهدشد.

6- تاریخ شروع کلاس ها97/06/31 خواهد بود.

******

بر اساس بخشنامه مورخ 10 شهریور دانشگاه جامع علمی کاربردی، زمانبندی انتخاب واحد دانشجویان بشرح ذیل تغییر یافت:

ورودی مهر 95 و قبل از آن: (کاردانی و کارشناسی)

انتخاب واحد: 17 و 18 شهریور

حذف و اضافه: 14 مهر

ورودی بهمن 95: (کاردانی و کارشناسی)

انتخاب واحد: 19 و 20 شهریور

حذف و اضافه: 15 مهر

ورودی مهر 96: (کاردانی)

انتخاب واحد: 21 و 22 شهریور

حذف و اضافه: 16 مهر

ورودی مهر 96: (کارشناسی)