اطلاعیه ثبت نام - ویژه دانشجویان ورودی مهر97 (جدید الورود) - مقطع کارشناسی

ضمن تبریک قبولی درمرکز گسترش انفورماتیک ایران دانشگاه جامع علمی کاربردی، پذیرفته‌شدگان می‌بایست از روز سه شنبه 27 شهریور لغایت یکشنبه 1 مهر جهت ثبت‌نام به نشانی www.edu.uast.ac.ir مراجعه و از قسمت "ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان کارشناسی مهر 97" ابتدا نسبت به ثبت‌نام اینترنتی خود اقدام نموده و حداکثر تا روز یکشنبه 1 مهر 97 (ساعات کاری 8 الی 12 یا 13 الی 15.30) جهت تكميل مراحل ثبت‌نام و انتخاب واحد درسی با در دست داشتن مدارک زیر به صورت حضوري به این مرکز به آدرس (خیابان انقلاب - حدفاصل حافظ و استاد نجات الهی - پلاک 860) مراجعه نمایند.

:)مدارک بارگذاری شده در سامانه بمنظور شفافیت و امکان تطبیق، حتما اسکن گردد، بنابراین از عکس گرفتن توسط دوربین، تلفن همراه و ... جدا خودداری نمایید(

شروع کلاس ها: 97/07/02

بدیهی است اولویت انتخاب گروه های درسی ارائه شده با دانشجویانی است که زودتر از سایرین مراجعه و ثبت نام خود را تکمیل نمایند.

الف/ نحوه ثبت نام اینترنتی: (از سه شنبه 27 شهریور لغایت یکشنبه 1 مهر(

جهت ورود به سامانه www.edu.uast.ac.ir می‌بایست پس از ورود به صفحه "ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان کارشناسی مهر 97" با وارد نمودن نام کاربری (کدملی) و رمز عبور (شماره شناسنامه) وارد سامانه شويد.

تذکر: پذیرفته‌شدگان پس از ورود به سامانه، می‌توانند نام و نام خانوادگی خود را در سمت چپ بالای صفحه مشاهده نموده و نسبت به انجام عملیات مورد نظر اقدام نمایند.

در ادامه با کلیک بر روی گزینه های تكمیل اطلاعات فردي، آپلود عكس (عکس پرسنلی 3×4 زمینه سفید، تمام رخ)، کپي کارت ملي (پشت و رو)، کپي تمامي صفحات شناسنامه، کارت پایان خدمت یا معافیت یا مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص نماید(پشت و رو)، گواهي نامه موقت یا دانشنامه، کاربرگ 101 (ویژه شاغلین)، کاربرگ 103 (برای دانشجویانیکه گواهی پایان تحصیلات آنان آماده نگردیده است)، کاربرگ 218 (ضوابط آموزشی) و کاربرگ 104 (تعهد برای دانشجویان دارای مغایرت) نسبت به بارگزاری، تکمیل و تایید اطلاعات اقدام نمایند.

ب / شرح ثبت نام حضوری: (از سه شنبه 27 شهریور لغایت یکشنبه 1 مهر(

تذکر: پذیرفته شدگان میبایست قبل از مراجعه به این مرکز کلیه امور مربوط به ثبت نام اینترنتی از قبیل تكمیل اطلاعات فردي، بارگزاري عكس و فرم هاي مربوط را انجام دهند.

مدارك لازم جهت ثبت‌نام:

تذکر 1: تمام کپی ها خوانا و روی برگ A4یکرو تهیه گردد.

تذکر 2: با توجه به اینکه اصل گواهی موقت/دانشنامه دانشجویان تا پایان تحصیلات در اختیار دانشگاه قرار خواهد گرفت لذا تهیه تصویر آن جهت استفاده های شخصی ضروری است.

1- شش قطعه عكس همانند پرسنلی زمینه سفید تمام رخ 4×3 تهيه شده در سال جاري.

2- اصل و تصویر کلیه صفحات شناسنامه.

3- اصل و تصویر كارت ملي.

4- اصل و 2 نسخه تصویر مدرک فوق دیپلم و یا کاردانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی و یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا مدرک کاردانی پیوسته آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش.

تذکر: فارغ التحصیلانی که تاكنون گواهينامه پايان تحصيلات براي آنان صادر نشده است لازم است اصل کاربرگ شماره 103 (فرم تاييديه معدل) را ارائه نمایند.

5- اصل کاربرگ شماره 101 (گواهي اشتغال) به كار با امضا و مهر بالاترين مقام مسئول، آخرين فيش حقوقي و آخرين حكم كارگزيني يا قرارداد معتبر انجام كار (براي پذيرفته‌شدگان سهمیه شاغل(

6- اصل و تصویر مدركي كه وضعيت نظام وظيفه داوطلبان را با توجه به بند 3-2 مقررات وظيفه عمومي مندرج در. صفحه 4 دفترچه راهنماي پذيرش مذكور مشخص نمايد (براي برادران(

7- همراه داشتن شهریه ترم اول (پرداخت در محل مرکز توسط دستگاه کارتخوان(