اخبار کلاس

قابل توجه کلیه دانشجویان

کلاس استاد چهره روزچهارشنبه مورخ97/12/1 برگزار نمی گردد.

مراحل اخذ دانشنامه:

:: دانشجویان پس از پیگیری از صدور دانشنامه از قسمت فارغ التحصیلان مرکز، جهت دریافت اصل دانشنامه ارائه مدارک ذیل الزامی می باشدو در صورت نقص مدرک امکان تحویل دانشنامه وجود نخواهد داشت .

روزهای تحویل دانشنامه فقط روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه می باشد.

مراحل صدور دانشنامه

مراحل صدور و تحویل دانشنامه به دانش آموختگان واحد استانی تهران شرق

مدارک لازم :

::آقایان :

1- اصل گواهی موقت

2- اصل کارت پایان خدمت یا اصل کارت دانشجویی مقطع بالاتر

3- اصل شناسنامه یا اصل کارت ملی

4- یک قطعه تمبر جمهوری اسلامی ایران به ارزش ده هزار ریال (قابل تهیه در کلیه شعب بانک ملی )

5- یک قطعه عکس 4*3 پرسنلی

6- اصل دانشنامه صرفاً به خود شخص و یا وکیل قانونی وی تحویل می‌گردد.

7- کپی و اصل مدرک کاردانی برای دانش آموختگان مقطع کارشناسی

8- ارائه نامه تسویه وام دانشجویی از صندوق رفاه وزارت علوم

:small_blue_diamond:خانم ها :

1- اصل گواهی موقت

2- اصل شناسنامه یا اصل کارت ملی

3- یک قطعه تمبر جمهوری اسلامی ایران به ارزش ده هزار ریال (قابل تهیه در کلیه شعب بانک ملی )

4- یک قطعه عکس 4*3 پرسنلی

5- اصل دانشنامه صرفاً به خود شخص و یا وکیل قانونی وی تحویل می‌گردد

6- کپی و اصل مدرک کاردانی برای دانش آموختگان مقطع کارشناسی

7- ارائه نامه تسویه وام دانشجویی از صندوق رفاه وزارت علوم

قابل توجه کلیه دانشجویان

/ کلاس های ترم 972، از روزسه شنبه 23 بهمن ماه برگزار گردیده است.لذا حضور کلیه دانشجویان الزامی می باشد.

/ حضور و غیاب کلاسی از جلسه اول انجام می پذیرد و غیبت بیش از سه شانزدهم کلاس های تشکیل شده موجب حذف درس دانشجو ودرج نمره صفر خواهد شد. (در صورتیکه درس در تاریخ حذف و اضافه اخذ گردد برای دانشجو در جلسات تشکیل شده تا تاریخ حذف و اضافه طبق مقررات غیبت منظور می گردد)

/ نحوه ارائه دروس کاربینی، کارورزی1 و 2، تربیت بدنی و ورزش1 متعاقبا از طریق سایت و کانال های مرکز اطلاع رسانی خواهدشد.

/ با توجه به تعدد کلاس های همنام و برگزاری برخی کلاس های همنام با اساتید متفاوت در یک زمان، از دانشجویان محترم انتظار دارد قبل از مراجعه به کلاس های درس، برنامه هفتگی خود را از سامانه هم آوا دریافت و طبق برنامه دریافتی (اطلاع دقیق از نام درس، نام مدرس و ساعت تشکیل کلاس) در کلاس ها حضور یابند.

/ شروع کلاس های ورودی جدیدمتعاقبا اعلام می گرد(قابل توجه دانشجویانی که دروس افتاده خود را با ورودی جدید اخذنموده اند.)