اخبار مرکز

مصاحبه با استاد نمونه مرکز به انتخاب دانشجویان در ترم خرداد 95-94

جناب آقای نریمانی

جناب آقای نریمانی متولد 1354 دارای لیسانس حسابداری و فوق لیسانس مدیریت مالی.ایشان سوابق کاری از جمله چهار سال کار در مجموعه شرکت های خصوصی نظیر((صنایع غذایی بهروز،روزانه و .....))،12 سال حضور در شرکت ها و سازمان های شهرداری تهران،1 سال شرکت های بانک صادرات،6 سال مدیر گروه و مدرس دانشگاه و از ابتدای سال 96 نیز حضور در شرکت سروش وابسته به صدا و سیما را در رزومه کاری خود ثبت نموده اند.علاوه بر این جناب اقای نریمانی در سال 1394 به عنوان استاد نمونه دانشگاه نیز معرفی شدند و به واسطه این موفقیت گفتگویی کردیم تا روایت کار-زندگی و رمز موفقیتشان را از زبان خودشان بشنویم.

1-آقای نریمانی شما سختی های کارتان را چگونه تعبیر میکنید ؟

به نظر من پشت هر سختی،آرامشی وجود دارد یعنی هر سر بالایی یک سرپایینی نیز دارد.اینکه آدم همیشه فکر کند زندگی همیشه بر وفق مراد است،اینگونه نیست و برای به دست اوردن بهترین ها باید تلاش کرد.من همیشه سعی کردم با همین نگاه سختی ها را تحمل کنم چه در زندگی و چه در محیط کار.

2-چه کسانی شما را در کار و موفقیتتان یاری کردند؟

بهتر است از نگاه به فرد خاصی فاصله بگیریم و به نظر من بهترین گزینه اعتقاد آدمی است که اگر اعتقادات قوی باشد همیشه موفق میباشد و لازمه آن،تغییر نکردن اعتقادات در مسیر زندگی و تمرکز بر اهداف میباشد.البته همیشه در نظر من خانواده دارای الویت بوده و میباشد و آنها نیز از من حمایت کرده اند.

3-در سال 1394 شما به عنوان استاد نمونه در رشته حسابداری معرفی شدید چه اخلاقی و یا چه کاری در شما باعث شد تا از نظر دانشگاه و دانشجوهایتان به عنوان استاد نمونه شناخته شوید؟

اینکه دانشجوهایمان را درک کنیم.به نظر من هیچ فرقی بین دانشجو،استاد و پرسنل دانشگاه از نظر شخصیتی وجود ندارد و همه را باید به یک چشم نگاه کرد.هرکس برای خودش دارای شخصیت است و باید به همه این ها نیز احترام گذاشت و هیچوقت نباید نگاه ها از بالا به پایین باشد.

4-چگونه میخواهید برای دیگران الگو باشید؟

رفتار و کردار آدم ها خیلی مهم است که چگونه باشد.شما با رفتار میتوانید همه را به دست آورید و یا از دست بدهید.

5-برای آینده کاری چه برنامه ای دارید؟

به نظر من آدم ها هرچقدر تلاش کنند هنوز عقب هستند.همیشه باید فکر کرد عقب هستیم و سعی و تلاشمان را بیشتر کنیم تا به اهدافی که میخواهیم برسیم.آدمی برای شکر گذاری باید به پایین دست خویش نگاه کنند و خدا را برای داشته هایشان شاکر باشند ولی برای پیشرفت باید بالای دست خویش را نگاه کند و هر آنچه را که در بالای دست خویش میبیند را به دست آورد.

6-آرزوی شما در کار و زندگی؟

در زندگی هر آنچه از خدا خواسته ام را به من عطا نموده است،آرزوی خاصی ندارم چون میدانم هر آنچه صلاحم باشد را به من میدهد و تنها خواسته ام از خداوند سلامتی خانواده و اطرافیانم میباشد.

7-حرف آخر؟

امیدوارم دانشگاه با حضور اساتید خوب بتواند بار علمی را بالا ببرد زیرا این دانشجوها میباشند که آینده کشور را رقم میزنند.امیدوارم یکایک این دانشجویان که از این دانشگاه بیرون میروند حرفی برای گفتن و چیزی برای آموزش به دیگران داشته باشند.

گروه نشریه علمی کاربردی مرکز گسترش انفورماتیک ایران:برای آقای نریمانی و خانواده محترمشان آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون داریم.

حضور جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان مرکز علمی کاربردی گسترش انفورماتیک در وداع با شهید بی سر مدافع حرم